welcome to blogyna :) we all blessed with L.O.V.E (^-^)

Monday, April 25, 2011

lu pehal?~!!

SALAM~~ (^_^)
aduh.. ph2 bhh iena belum lg pukul 7pg ada uda org wat iena sakit hati.. 
EEE.. u nie a bit like hell bhh! geram btul saya~~
saya layan kamu bgs2.. slh ka kmu lyn saya bgs2 juga?? bukan saya minta kmu belanja saya pizza junction kn?? fuhhhh =,=!!
lu wat iena mengamuk la pg2 yang indah ne~~ masalah besar u bhai~ so npa law u besar? lu da wat saya mula benci n meluat ngn u la bhai~
all of this time saya respect ngn u.. even ada suara2 ckp u ne xbaik~ tp saya rasa kamu ok.. tp dr smlm kmu langsung x hormat saya sebagai teteamu d cni.. s0.. sorry la kmu x lg dlm list respect saya!!
even saya tegur your wife pun bermasalah ka?? cukup hormat sudah saya tegur kamu, but u really annoyed me~ so sad~ my decision mang betul.. xlama lg iena.. sbar..
okla.. dr girl yg xda mood : iena

                                                                                              http://nananina92@blogspot.com

6 comments:

bubu elmo anak zulkepli said...

tamau laa takde mud keyh

Farid Ahmad™ said...

rilek sis...bagi dia penumbok sedaih..heheh..

Encek Khoree said...

haha...jgn dilyan iena nanti bertambah sakit aty tuh!!chaiyok kayh!!

nananina said...

khoree : btul.. xboleh dlyn sgt sakit hati ni :) chayok2!! (^_^)

farid : xnak penumbuk.. sakit tgn nnt :) nak bg dia evil laugh hahha..

bubu : iya2 xbesh la.. xda mood kn?? hihi

adam said...

kinapa tu syg??sut seja muka dia ba..brani2 wat awek sa mgamuk r..

Alexa Johanna said...

best male enhancement ,
male enhancement supplement ,
best penis enlargement ,
best penis growth pills ,
male enhancement supplements ,
natural male enhancement supplement ,
male enhancement pills ,
natural penis enlargement ,
penis enhancement pills ,