welcome to blogyna :) we all blessed with L.O.V.E (^-^)

Saturday, March 26, 2011

aiyo0o dalink ku ADAM ~

monin~
sya uda bgn.. sudah mandi pun tp pling la c ADAM nda bgn2 lg nad the best part aq xdpt bgn kn dia cuz?
HP  MATI! adui2 dala flight aq ne pg adam bhhh~~ wake up bhh dalink~ huhu
mcmna maw bgnkn dia ne? num pun dia cuma on 1 ja~ law dia on 2 pun susah jua aq xda kdt.. masyalah2..
adui~~
masamana ( macam ) ni?? flight pukul 10 ouhh~
serabut my brain ouhh~ mcm xmok leave ni KK ja ouhhh.. dala sok kls uda.. pening da my head ouhh mcmna la ini~ apa la kjadian nya ini..
tgk jala ~~



x0x0

* adamiena *










1 comment:

adam said...

soryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..jam 10 td br b bgn syg..tu hp ba bodoh btl..rasa mcm mo buang tu hp p laut...damn sgt!!huhu..syg take k jak sana k..igt janji ny taw..b syg ny sgt2..love u damn much!!